Om Galschjødt Design

Hei! Mitt navn er Christine Galschjødt, og jeg er en 30-årig grafisk designer, illustratør og produktutvikler som har en forkjærlighet for å videreføre og modernisere norsk kulturarv. Helt siden barndommen har kreative prosjekter vært en del av min hverdag, men det var først etter lærerutdanningen i 2008 at jeg bestemte meg for å bli grafisk designer. Nå har jeg snart gjort dette i 10 år, og har blant annet jobbet med bedrifter som Elkjøp, Norsk Ukeblad og Fretex.

Galschjødt Design ble etablert i Kirkenes (2016) med en lidenskap for å hjelpe norske virksomheter skape sterke og unike visuelle identiteter som skiller seg ut. Ambisjonen er å bidra til norsk verdiskapning gjennom å lage solide plattformer for å kommunikasjon og engasjement.

For at du skal være sikker på at Galschjødt Design er rett for deg, får alle nye kunder første time med konsultasjon helt uten kostnader og forpliktelser, så ikke nøl med å ta kontakt.

Gleder meg til å høre fra deg!

Leave a Reply

Close Menu